Selecteer een pagina

Met een infraroodcabine
haalt u de zon in huis!

Infraroodcabine

Genieten kan ook gewoon thuis, met de infraroodcabines van Perfect Wellness.

Wij bieden een groot scala aan modellen, dus voor iedereen een passend product.

Kortom:
Pure ontspanning!

Wat is een infraroodcabine?

Bij Perfect Wellness vindt u voor ieder gezin een passende infraroodcabine. Ook wanneer u een infrarood sauna voor u zelf wilt aanschaffen, hebben wij verschillende mogelijkheden voor u. Onze infraroodcabines hebben zeer uiteenlopende technische snufjes, maar soms houden wij het ook simpel voor de klant. Het is mogelijk om een infrarood sauna uit te rusten met een aansluiting voor uw mp3 speler of telefoon, of te kiezen voor een luxe bank waarop u een perfecte houding aan kunt nemen. In onze grote showroom van 120 vierkante meter in Amsterdam hebben wij meerdere showmodellen zodat wij u de verschillen op een duidelijke wijze uit kunnen leggen. Een infraroodcabine kopen is een trend die steeds meer in opmars is.

De verschillen tussen een infraroodcabine en een traditionele sauna

Bij een traditionele sauna wordt de ruimte verwarmd dankzij een kachel met hete stenen waar u gebruik maakt van water en waterdamp. Met een saunalepel schept u het water op de hete stenen waarna de temperatuur in de ruimte aanzienlijk stijgt. De infraroodcabine hoeft u alleen aan te zetten, waarna de ruimte snel verwarmd wordt dankzij infraroodstraling. De infraroodstraling dringt diep door tot in de huid, uw spieren en gewrichten. Het gebruik van een sauna met infrarood wordt aangeraden aan mensen met reuma, gewrichtspijnen en atrose.

De werking van infraroodstraling

De straling van een infrarood sauna heeft een verlichtende en helende werking. Dit betreft de korte golf infraroodstralen (IR-A) die ervoor zorgen dat de pijn verlicht. Daarnaast geeft het gebruik van een infrarood cabine een aangename en intense warmte af waar een ieder van zal genieten en van zal ontspannen. Daarnaast is de midden golf infraroodstraling (IR-B) in opkomst qua populairiteit en kunt u bij ons uw wensen laten samenstellen tot de ideale infraroodcabine.

Meer informatie ontvangen over infraroodcabines?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06-51878265 of u bent van harte welkom in onze showroom op vrijdag en zaterdag tussen 11.00 en 17.00 aan de Cruquiusweg 94H in Amsterdam. Voor vragen of een vrijblijvende afspraak kunt u tevens ons contactformulier invullen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

MN 100

MN serie

MN 100 DL

MN serie De Luxe