Selecteer een pagina

Onze jacuzzi’s zijn uitermate geschikt voor buiten in de tuin of op het terras.

Colorado Jacuzzi

Genieten kan ook gewoon thuis, met de jacuzzi’s van Perfect Wellness.

Wij bieden een groot scala aan modellen, dus voor iedereen een passend product.

Kortom:
Pure ontspanning!

Ontspannen in uw eigen jacuzzi

Wilt u graag een jacuzzi in uw tuin ter ontspanning en vermaak? Een jacuzzi, ook wel spa of bubbelbad genoemd, is heerlijk om in te ontspannen na een lange werkdag. Een drankje erbij, even helemaal nergens aan denken. Perfect Wellness kan u voorzien van een spa die bij u past en is voorzien van de meest luxe onderdelen zoals een groot aantal massagejets voor optimale ontspanning.

Welke jacuzzi past bij u?

Onze jacuzzi’s zijn al te verkrijgen vanaf €3900.- en zijn allen te bezichtigen in onze showroom in Amsterdam. Zo is de San Francisco geschikt voor drie personen en de Houston voor zeven personen. De Houston is ons meest luxe model en is wel uitgevoerd met 88 jets. Bekijk het overzicht van onze jacuzzi modellen onderaan deze pagina. Voor optimale ontspanning is de aanschaf van spa een echte must. Wist u bijvoorbeeld dat de Memphis geschikt is voor zes personen en dat deze is uitgerust met 60 jets? De Memphis is een zeshoekig model en zorgt ervoor dat de jacuzzi het middelpunt van uw tuin wordt. Afhankelijk van uw wensen is de kleur van de bekasting te kiezen.

Kwaliteit

Op de markt bevinden zich helaas vele Chinese modellen die op meerdere vlakken niet voldoen aan de verwachtingen. Deze jacuzzi’s zijn niet gemaakt voor het Westerse klimaat. De isolatie van een Chinese spa en de bekasting voldoet vaak niet. Iedere jacuzzi van ons is echter van goede kwaliteit, waarbij professionele isolatie de standaard is. Tevens is ‘het hart’ onze jacuzzi’s geheel beschermd dankzij een sterke omkasting. Wij laten u de binnenkant van een jacuzzi graag aan u zien zodat – wanneer u overgaat tot een aankoop, u een product aanschaft van kwaliteit.

Komen kijken?

Wilt u graag kennis maken met Jacuzzi Memphis of een ander model? Maak gerust een vrijblijvende afspraak om het model in onze showroom te bezichtigen. Op zaterdagen zijn wij geopend, doordeweeks zijn wij beschikbaar op afspraak. Schikt het u beter om doordeweeks te komen kijken? Dan maken wij natuurlijk tijd voor u vrij!

Houston Houston

Model: Houston