Selecteer een pagina

Onze spa bubbelbaden zijn uitermate geschikt voor buiten in de tuin of op het terras.

Spa bubbelbad

Genieten kan ook gewoon thuis, met een spa bubbelbad van Perfect Wellness.

Wij bieden een groot scala aan modellen, dus voor iedereen een passend product.

Kortom:
Pure ontspanning!

Ontspannen in uw eigen spa bubbelbad

Spa bubbelbad in de tuin? Het grote kenmerk van een spa bubbelbad zoals hierboven afgebeeld is dat in dit bad het water continu in beweging is. Het water is verwarmd tot maximaal 40 graden Celsius en beschikt over een aantal jets. Een spa bubbelbad wordt vaak door elkaar gehaald met andere baden. Andere benamingen zijn bijvoorbeeld een jacuzzi, bubbelbad of whirlpool. De reden dat deze begrippen veel door elkaar worden gehaald is omdat de baden allen op elkaar lijken. Bij het kopen van een spa bubbelbad geeft u de mogelijkheid tot totale ontspanning.

Welke spa bubbelbad past bij u?

Steeds meer mensen ontdekken het geweldige ontspannende gevoel dat je in een spa ervaart. In plaats van een zwembad in de tuin kiezen mensen voor een spa, omdat deze het gehele jaar gebruikt kan worden. Deze hoeft ook niet ieder seizoen weer worden opgeruimd. Een spa vraagt weinig onderhoud en neemt niet veel ruimte in beslag. Naast dat u kunt onthaasten en ontspannen, heeft het warme water een zeer positief effect op lichaam en geest. Een spabad geeft u de mogelijkheid tot totale ontspanning.

Betaalbare kwaliteit

Ondanks dat onze spa bubbelbaden zich in het hoge segment van spa’s bevinden wegens de kwaliteit van de onderdelen en de apparatuur, zijn deze betaalbaar voor iedere portemonnee. In het verleden waren prijzen van een spa bubbelbad enorm. Gelukkig zijn de prijzen toegankelijker geworden voor mensen die van deze luxe dromen en dit ook graag willen ervaren. Om u deze luxe niet te onthouden hebben wij een uitgebreid assortiment waarbij wij u verschillende mogelijkheden bieden. Zo kunt u kiezen voor een ‘basis’ model, maar bieden wij u ook de mogelijkheid tot ongekende luxe. Een spa kopen doet u bij Perfect Wellness in Amsterdam!

Gezondheid

De laatste jaren is men steeds gezonder gaan leven. Men gunt zichzelf weer tijd om te ontspannen in deze stressvolle maatschappij. Een spa bubbelbad blijkt daar een uitgewezen middel voor te zijn om even helemaal nergens aan te hoeven denken. De helende en ontspannende werking van een spa is zelfs wetenschappelijk bewezen.

Komt u kijken?

Benieuwd naar één van onze modellen? In onze showroom kunt u alle spa bubbelbad modellen bezichtigen. Op zaterdagen zijn wij geopend van 11.00 tot 17.00. Wenst u liever doordeweeks te komen kijken? Dan maken wij tijd voor u!

Houston Houston

Model: Houston